Beltéri ajtó
Hanggátló, tűzgátló ajtó
Ajtók
VIFA belsőépítészet
Elegáns belsőépítészet
Belsőépítészet
Burkolatok
Fa munkák a VIFA-tól
Fa munkák, burkolatok
Üzlet és iroda
Irodák berendezése
Üzlet és iroda

A Visegrádi Faipari Kft. nevében köszöntöm Önt!

A fa több ezer éve használt inhomogén, nemes, az emberhez közelálló anyag. Mire egy fa feldolgozhatóvá válik, 60-100 év, néhány esetben még több idő is eltelik.

Vállalatunk hitvallása arra épül, hogy nekünk a fa feldolgozása során tisztelnünk kell ezt az értéket és a maximális minőségben kidolgozni. Hozzáadni azt a műszaki intelligenciát, amelyet ez az anyag igényel. Ez az érték kötelez minket arra, hogy a legmagasabb funkcionális, esztétikai és minőségi színvonalú terméket állítsuk elő Tisztelt Megrendelőink örömére.

Fő profilunk a fa beltéri ajtó gyártás, melynek keretén belül speciális (hanggátló ajtó, tűzgátló ajtó) kivitelű beltéri ajtókat is készítünk. Emellett belsőépítészeti termékeket is gyártunk közületi és egyéni megrendelésre, elsősorban fából vagy fa alapanyagú lapokból. 2012 évtől kezdődően új ÉMI minősített termékkel bővült a palettánk, a füstgátló ajtóval.

Dinamikus fejlődésünket, piaci részesedésünk növekedését, megrendelőink bizalmának megszerzését és megtartását a folyamatos minőségbiztosítással és minőségfejlesztéssel kívánjuk elérni. Ezt az egyenletes minőséget az EN ISO 9001 1996. szabvány és minőségbiztosítási rendszer segítségével tartjuk fenn.

A magas minőségi színvonalat szakembergárdánk tudásának folyamatos szinten tartásával, a műszaki feltételek megteremtésével, a felhasznált anyagok gondos kiválasztásával és kiegészítő szolgáltatások nyújtásával biztosítjuk. Társaságunk minden dolgozója felelősséget vállal az általa végzett szolgáltatás, vagy a közreműködésével előállított termék kiváló minőségéért.

Cégünk szükségesnek tartja az emberi erőforrások folyamatos képzését. Jelentős pénzt fordítunk új gépek, technológiák és a munkakörülmények állandó fejlesztésére. A kereskedelemben kapható legjobb minőségű és tartós anyagokat építjük be termékeinkbe.

Megrendelőinket kulturált körülmények között fogadjuk, szaktanácsokkal látjuk el, termékeinket szakképzett szerelőcsapatokkal építjük be.

A VIFA Kft-t a szakmájuk iránt elkötelezett kollégáimmal együtt vezetem. Mi mindnyájan képesek vagyunk a minőségügyi rendszer és a minőségpolitikában leírtak szerint irányítani cégünket.

Beszállítóinktól és alvállalkozóinktól elvárjuk, hogy tiszteljék a rendszert, és tevékenységüket az ennek megfelelő minőség határozza meg.

Ajtónk mindig nyitva áll Ön előtt!

Ördög István

VIFA | Beltéri ajtó | Tűzgátló ajtó | Weblapozó

@Copyright 2011 VIFA

Joomla Templates by Wordpress themes free